במשך כמה חודשים אספנו רטבים חריפים מכל העולם וכשנגמר לנו המקום בארון הגבוה הזמנו כמה חברים כדי לטעום ולהגיד לנו מה הכי חריף ומה הכי טעים.
מכיוון שלא טוב לאכול כל כך הרבה חריף על בטן ריקה לחברים חיכה גם שולחן עם חלות טריות, פיקניה ובריסקט מעושנים פרוסים דק, מגשים של סוכריות בשר וירקות רעננים.
בין הרטבים היה ניתן למצוא כאלה עם בקבוקים מעוצבים ושמות מפחידים – Colon Cleaner, Satan's Blood וכמה גנריים כמו Sexy chef Hot sauce ו Tabanero (שהיה סוג של טבסקו חלש עם הבנרו).
מכיוון שלא הכי סמכנו על החריפות של הרטבים הקנויים אז גם הבאנו קצת פלפלים חריפים טריים – נאגה של דורסט (Capsicum chinense), הבנרו שוקולד, גוסט ועוד כמה זנים עטירי קפסאיצין.
בסופו של יום ראינו שהרטבים המסחריים נעים בין קטשופ פיקנטי לחריף סביר אז לקחנו את הרוטב שאנחנו מכינים לקרנבל, רוטב #5, הוספנו עליו את כל הרטבים הקנויים, כתשנו עם קצת פלפלים טריים וטעמנו בעצמנו.
יצא מרושע!