מעניין אתכם לראות סטטיסטיקות על צריכת הבשר והתפלגות לנתחים ומתכונים בישראל ביום העצמאות 2019 לעומת שנים קודמות?

גם אותנו עניין אבל תוך כדי מחשבה פיתחנו רעב אז הכנו כריך ענקי עם קבבים וטחינה ועבר לנו 🙂

כל שנה, קצת לפני יום העצמאות כולם נזכרים לתת תשומת לב לקבב, מחפשים מתכון מיוחד, טוויסט ונתחים אקזוטיים.

לכבוד יום העצמאות השנה ערכנו הפקת קבבים מיוחדת עבור מדור האוכל של עיתון הארץ והיה לנו כל כך טעים שלא היתה סיבה שלא להכין עוד קבבים ולזלול אותם בעצמנו.

כרגיל, אפשר להכין את כל הכריך הזה בכמה דקות מהירות ואפילו שמומלץ להשאיר את התערובת שתנוח במקרר לכמה שעות בהחלט ניתן להכין אותה תוך כדי הפיקניק אם אתם לא אוהבים לשרוף חציל על הגז בבית…

המתכון לקבב עצמו מלווה אותנו כבר כמה שנים טובות והוא מצליח להפתיע אנשים כל פעם מחדש.

לכריך הזה בחרנו בכוונה בלחם כפרי עם חמוציות, להרחיק קצת את הקבב ממחוזות ארוחת פועלים פשוטה אבל גם כדי להדגיש את הרכות והנימוחות שלו.

בתיאבון 🙂

Print Friendly, PDF & Email

כתוב תגובה