מצרכים
לבצק שקדים:
200 גרם קמח
180 גרם שקדים טחונים
170 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה
חלמון ביצה אחד
לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
פירות – בכמה שיותר צבעים
חופן עלי בזיליקום
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים מלבד החלמון עד למרקם פירורי.
- מוסיפים את החלמון ולשים לישה קצרה עד שהמסה מתחברת.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים לשעתיים.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח.
- אופים בתנור שחומם לטמפרטורה של 150 מעלות במשך רבע שעה ומצננים.
הרכבת הקינוח
- מקציפים את השמנת והמסקרפונה.
- שופכים את הקרם על בוצ'ר גדול.
- חותכים את הפירות ומפזרים מעל הקרם.
- שוברים את הבצק לחתיכות גסות ומפזרים מעל.
הטיפ שלנו:
בצעו את ההרכבה מול האורחים.