מצרכים

לבצק שקדים:
200 גרם קמח
180 גרם שקדים טחונים
170 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה
חלמון ביצה אחד

לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
פירות – בכמה שיותר צבעים
חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים מלבד החלמון עד למרקם פירורי.
  2. מוסיפים את החלמון ולשים לישה קצרה עד שהמסה מתחברת.
  3. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לשעתיים.
  4. מרדדים על נייר אפייה מקומח.
  5. אופים בתנור שחומם לטמפרטורה של 150 מעלות במשך רבע שעה ומצננים.

הרכבת הקינוח

  1. מקציפים את השמנת והמסקרפונה.
  2. שופכים את הקרם על בוצ'ר גדול.
  3. חותכים את הפירות ומפזרים מעל הקרם.
  4. שוברים את הבצק לחתיכות גסות ומפזרים מעל.

הטיפ שלנו:
בצעו את ההרכבה מול האורחים.

Print Friendly, PDF & Email