מצרכים
נתח אונטריב (כ-3 קילו)
ענף טימין
חמש שיני שום
500 מ"ל רוטב ברביקיו תפוזים (ראה מתכון)
אופן ההכנה
- חותכים את האונטריב לחתיכות גסות ומכניסים לסיר.
- מוסיפים את הטימין, השום ומחצית מכמות רוטב הברביקיו.
- מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים למשך 4-5 שעות עד שהבשר רך לגמרי.
- מוציאים את הבשר מהנוזלים, מעבירים לבוצ'ר גדול ובעזרת שני מזלגות מפוררים את הבשר ל"שיערות".
- כאשר הבשר מפורק לגמרי מוסיפים את שארית רוטב הברביקיו להוספת טעמים, ברק ולחות.