מצרכים

נתח אונטריב (כ-3 קילו)
ענף טימין
חמש שיני שום
500 מ"ל רוטב ברביקיו תפוזים (ראה מתכון)

אופן ההכנה

  1. חותכים את האונטריב לחתיכות גסות ומכניסים לסיר.
  2. מוסיפים את הטימין, השום ומחצית מכמות רוטב הברביקיו.
  3. מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  4. מבשלים למשך 4-5 שעות עד שהבשר רך לגמרי.
  5. מוציאים את הבשר מהנוזלים, מעבירים לבוצ'ר גדול ובעזרת שני מזלגות מפוררים את הבשר ל"שיערות".
  6. כאשר הבשר מפורק לגמרי מוסיפים את שארית רוטב הברביקיו להוספת טעמים, ברק ולחות.
Print Friendly, PDF & Email