מצרכים

חמש עגבניות חתוכות גס
שני תפוזים
שלושה בצלים לבנים חתוכים גס
צ'ילי אדום חצוי
חמש פטריות פורטבלו גדולות
200 מ"ל סויה
100 מ"ל מיץ לימון
300 מ"ל מים
100 גרם דבש
500 גרם עגבניות מרוסקות

אופן ההכנה

  1. מחממים סיר גדול על אש גבוהה ומשחימים בו את הירקות והתפוזים.
  2. מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים.
  3. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה עד שהנוזלים מצטמצמים בשליש.
  4. מכבים את האש וטוחנים בעזרת בלנדר מוט את כל התערובת.
  5. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה.
  6. מעבירים לצנצנת, מקררים וסוגרים.

הטיפ שלנו:
אפשר להחליף את התפוזים בתפוחים, דובדבנים, אגסים או כל פרי עונתי אחר.

Print Friendly, PDF & Email