מצרכים
2 קרואסונים קטנים
200 גרם שקדי עגל נקיים
כוס קמח
שמן זית
לימון כבוש
עלי בייבי
אופן ההכנה
- .1 מקמחים את השקדים ומנערים מעודפי הקמח.
- מטגנים אותם על מחבת ברזל עם שמן זית על אש נמוכה במשך כ-10 דקות משני הצדדים עד להשחמה.
- מוציאים את השקדים ופורסים אותם.
- מחזירים את הפרוסות לצריבה נוספת במחבת.
- חוצים את הקרואסון.
- מורחים לימון כבוש בנדיבות.
- מניחים את השקדים.
- מפזרים עלי בייבי.
הטיפ שלנו:
שקדים או חלאווית כשרים, כבר מלוחים עוד לפני ההכנה, רצוי לטעום לפני שמוסיפים מלח.