מצרכים

2 קרואסונים קטנים
200 גרם שקדי עגל נקיים
כוס קמח
שמן זית
לימון כבוש
עלי בייבי

אופן ההכנה

  1. .1 מקמחים את השקדים ומנערים מעודפי הקמח.
  2. מטגנים אותם על מחבת ברזל עם שמן זית על אש נמוכה במשך כ-10 דקות משני הצדדים עד להשחמה.
  3. מוציאים את השקדים ופורסים אותם.
  4. מחזירים את הפרוסות לצריבה נוספת במחבת.
  5. חוצים את הקרואסון.
  6. מורחים לימון כבוש בנדיבות.
  7. מניחים את השקדים.
  8. מפזרים עלי בייבי.

הטיפ שלנו:
שקדים או חלאווית כשרים, כבר מלוחים עוד לפני ההכנה, רצוי לטעום לפני שמוסיפים מלח.

Print Friendly, PDF & Email