מצרכים

נתח צ'אך (כ-1.5קילו)
בריין 3%, בכמות שתספיק לכיסוי הנתח
ראב סצ'ואן קפה
דבשסמי

אופן ההכנה

  1. מכניסים את נתח הצ'אך לבריין 3% בתוך כלי סגור למשך שבעה ימים.
  2. מוציאים מהנוזל, מייבשים היטב ומפזרים ראב סצ'ואן קפה מכל הצדדים.
  3. מכניסים למעשנה על חום של 120 מעלות משך 5 שעות.
  4. מקררים, פורסים דק ואוכלים בתוך לחמניה עם רוטב דבשסמי וצ'ילי ירוק. או ככה בלי כלום.

הטיפ שלנו:
השרייה בבריין (תערובת של מים ומלח בריכוזים משתנים) גורמת לכך שהבשר יכול לאגור בתוכו מים ותוספת זו מפצה על אובדן חלק מהנוזלים במהלך הבישול. כתוצאה מכך, הבשר יהיה עסיסי יותר.

Print Friendly, PDF & Email