מצרכים

3-4 מנות

200 גרם לב טלה
200 גרם כבד טלה
100 גרם כליות טלה
100 גרם טחול טלה
0 10 גרם סינטה טלה
50 גרם שומן טלה
קורט סומאק
בצל אחד חתוך גס
שש שיני שום חצויות
מלח ים
פלפל שחור
חופן נדיב של מנגו מוחמץ
שמן זית

אופן ההכנה

  1. קוצצים לחתיכות גסות את כל נתחי הטלה.
  2. מחממים ווק עם שמן זית על להבה חזקה.
  3. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  4. מוסיפים את המנגו המוחמץ.
  5. מוסיפים למחבת את כל נתחי הטלה.
  6. מתבלים בסומאק, מלח ופלפל לפי הטעם.
  7. ממשיכים לערבב עד שכל החלקים צרובים היטב.
  8. מעבירים לקערה ומגישים, או מנגבים עם פיתה ישר מהווק.

הטיפ שלנו:
במעורב חלקי פנים אפשר לשחק ביחסים בין החלקים לפי העדפה אישית, יותר מזה ופחות מההוא. רצוי לשמור על כמות כללית אחידה.

Print Friendly, PDF & Email