מצרכים
200 גרם מיקס בקר (הסבר בהמשך…)
לחמניית בורגר
חסה
עגבנייה
בצל סגול
חמוצי bread & butter
אופן ההכנה
- יוצרים קציצה ממיקס הבקר ומניחים במקרר למשך חצי שעה להתייצבות.
- צורבים על גריל או מחבת חמה על אש בינונית. יש להפוך את הבשר כל חצי דקה לצריבה מושלמת משני הצדדים.
- מומלץ להגיש במידת עשייה מדיום וול.
- קולים את הלחמנייה על מחבת יבשה, מניחים את החסה ומעליה את הבורגר) כדי שלא ירטיב את הלחמנייה), מעל הבורגר מניחים את הירקות והחמוצים ודופקים ביס.
הטיפ שלנו:
לגיוון מהבורגר הקלאסי, אנחנו אוהבים להוסיף למסה 10% חלקי פנים קצוצים.
אתם חייבים לנסות לב בקר!
מיקס בקר
מצרכים
333 גרם חזה בקר
333 גרם אונטריב
333 גרם שייטל
20 גרם מלח ים
10 גרם בלנד פלפלים
אופן ההכנה
- חותכים את נתחי הבשר לקוביות גסות ומערבבים.
- מעבירים למקרר למשך חצי שעה.
- טוחנים את הקוביות בצורה גסה במטחנת בשר.
- מערבבים עם המלח והפלפל עד לפיזור אחיד בכל המסה.